Miniupdates

2013-03-09

:)

Nu har jag en riktig titel

Minns ni mitt originella CV jag gjorde för ett tag sen? Det lönade sig...

Kort efter att jag skickade in mitt söta, färgsprakande CV fick jag svar från ett av de företagen jag sökte jobb på. De berättade att jag gått vidare till "nästa nivå", att jag skulle skapa ett arbetsprov med en veckas deadline. Jag gjorde klart det redan 3 dagar senare och blev uppringd kort där efter för att få komma på intervju.

Intervjun gick nog bra, för en morgon ringde de upp och sa att jag hade fått jobbet. Ni kan tro att jag var lycklig! Jag är nu Webbdesigner och Formgivare på företaget Textalk där jag designar webbshoppar åt våra kunder. Det är så nära mitt drömjobb att det känns som just det - en dröm. För hur lyckades jag nå hit redan? Jag som hade planerat flera års slit innan jag ens kunde föreställa mig hur det skulle vara att få jobba med något sånt här på riktigt. Men, här är jag nu, jag jobbar halvtid tills jag är färdig med skolan och sen blir det en heltidstjänst.

Jag fullkomligt älskar det och att ha en titel som Webbdesigner och Formgivare vid den unga åldern 23 är inte fy skam.


Roses are red...

Det var ett tag sen jag plockade fram kameran nu, ännu längre sen jag faktiskt redigerade lite bilder. Men för ett tag sen fick jag en bukett fina rosor av en vän och passade på att föreviga dem, de vissnar ju på tok för snabbt annars. Här är några av bilderna...

 


Marielle | 25år ung tjej med förkärlek till skapande och är bosatt i bästa Göteborg.
Karusell-loggan? Kallas ibland för (Marielle) Karusell av fint folk :}

Kategorier

3D Allmänt Design Designauktioner Foto Illustrator Inspiration Instagram Om mig Pyssel Ritat Tävlingar

Arkiv

2011

December

2012

Januari Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober November

December

Länkar

webbdesignerwall bestwebgallery

Bloggnätverk