Miniupdates

2013-03-09

:)

Att skapa ett originellt CV

Nu, väl inne på sista terminen på högskolan börjar det på gott och ont dra ihop sig mot att komma ut i verkliga livet. Det är med skräckblandad förtjusning som jag klickar runt på arbetsförmedlingens hemsida, inser att det där med att bli grafisk formgivare och webbdesigner inte är så värst lätt, men försöker luta mig tillbaka mot de där inte helt perfekta skillsen i PHP, för webbutvecklarjobb finns det fler av.

Problemet är väl ändå att det finns än fler sökande och jag har liksom insett att det där med att sticka ut med sitt CV är som på liv och död i arbetsmarknadsdjungeln. Så jag tänkte, jag är grafiker i grunden, självklart måste jag fixa ihop ett CV som inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig med ful textformatering i valfritt (gratis-variant-av-)word-dokument. Nej, jag öppnade helt sonika min gamla vän (och alla andras fiende) Illustrator och började knixa ihop en liten vektor-Marielle! Det ena ledde till det andra och efter en inspirationstripp och lite pill lyckades jag få fram ett hel-fint resultat. Stilrent fast söt samtidigt och ett uns av nördighet där bland allt prat om programmeringsspråk haha.

Det är alltså mitt tips för idag, skapa ett lite extra fint CV - eller varför inte be mig göra det för en slant eller två!

 


Marielle | 25år ung tjej med förkärlek till skapande och är bosatt i bästa Göteborg.
Karusell-loggan? Kallas ibland för (Marielle) Karusell av fint folk :}

Kategorier

3D Allmänt Design Designauktioner Foto Illustrator Inspiration Instagram Om mig Pyssel Ritat Tävlingar

Arkiv

2011

December

2012

Januari Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober November

December

Länkar

webbdesignerwall bestwebgallery

Bloggnätverk