Miniupdates

2013-03-09

:)

Studiofotografering - Melina

En dag i April fick jag agera fotograf för att föreviga den här väldigt tjusiga frisyren som min fina vän Karin skapat. Modellen heter Melina och jag gick från att vara blyg med ändringar av tillomed studiobelysningen  till att dirigera modellen in i minsta detalj med och det var en väldigt häftig grej. Här är några av mina favoritbilder från fotosessionen :) Det fina var dessutom att jag fick låna en alldeles fantastisk Canon EOS 5D Mark II och även om jag absolut avgudar min egen fina Canon EOS 50D, så var det här absolut lite extra lyxigt. :)

-M


Sagohästen

- Världens vackraste.

Hej. Det var ju minst sagt ett tag sedan jag rörde runt i den här grytan men nu har jag fått något slags återfall och hoppas att jag stannar ett bra tag. Hela hemsidan har gått sig en ny look vilket känns skönt. Nytt och fräscht, perfekt för en nystart, så kika runt lite vettja!

Det värsta med att inte blogga är att jag slutar fotografera näst intill helt. Mina bilder har ju ingenstans att ta vägen, så de redigeras aldrig utan samlar bara damm djupt inne i mappstrukturerna. Det är ju hemskt synd, så nej, nu får jag ta och börja om med det där.

Mitt återtåg representeras därför med två av mina favoritbilder som har fotats när jag faktiskt har orkat plocka fram kameran det här året - midsommar. Ett fint besök till lite vänner ute på landet med hästar och hundar och annat vackert.

Nu är det läggdags för fröken för imorgon är det jobb igen.
 

-M


Marielle | 25år ung tjej med förkärlek till skapande och är bosatt i bästa Göteborg.
Karusell-loggan? Kallas ibland för (Marielle) Karusell av fint folk :}

Kategorier

3D Allmänt Design Designauktioner Foto Illustrator Inspiration Instagram Om mig Pyssel Ritat Tävlingar

Arkiv

2011

December

2012

Januari Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober November

December

Länkar

webbdesignerwall bestwebgallery

Bloggnätverk